Nejprodávanější

Napsali o nás

Ověřený zákazník
4.504.504.504.504.50
Ok

2016-12-22

raven
5.005.005.005.005.00
první nákup proběhl bez problémů jednání velmi vstřícné velmi pěkný a přehledný e-shop doporučuji a jistě se zase vrátím

2016-03-7

Jirka
5.005.005.005.005.00
Skvělé dárky pro přítelkyně :)

2016-02-11

Ochrana osobních údajů

Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za důvěrné, budou použity pouze pro interní potřebu, nebudou zveřejněny, poskytnuty třetí osobě či jinak zneužity. Při nakládání s osobními daty se prodávající řídí zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Vyplněním registračního formuláře resp. potvrzením objednávky dle čl. II. dává kupující prodávajícímu souhlas se shromažďováním a zpracováním poskytnutých osobních údajů. Poskytnuté informace jsou ukládány v zabezpečené databázi a nejsou poskytovány třetím osobám. Kupující má právo požádat o vymazání či opravu osobních údajů (změnu či zrušení registrace).

                                 

Přístup k osobním údajům

Společnost koralkyjanka.cz pro vás připravil možnost vaše osobní údaje kdykoli kontrolovat a aktualizovat v záložce uživatelský profil. Prohlížet a editovat osobní údaje, které jste nám již poskytli. Sdělit nám, zda chcete získávat informace o našich produktech nebo službách. Poskytneme vám také možnost oznámit nám, že si nepřejete dostávat od nás nevyžádané materiály pro přímý marketing a uděláme vše, abychom takové žádosti respektovali.

                                             

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

Společnost koralkyjanka.cz získává váš dobrovolný souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze společnosti a jejich dalším zpracováním registrací na našich stránkách. Jestliže se rozhodnete poskytnout nám osobní údaje (jakékoliv informace, podle kterých lze identifikovat vaši osobu), buďte ujištěni, že budou použity pouze s cílem podporovat vás jako našeho zákazníka.

Veřejný registr zpracování osobních údajů

Naše registrace u Úřadu pro ochranu osobních údajů je vedena pod registračním číslem 00043295. Ověření údajů o registraci můžete zkontrolovat zde

SSL certifikát   

Bezpečný obchod

Nákup a vytvořený uživatelský účet v našem obchodě je šifrován bezpečnostním SSL certifikátem proti nebezpečným útokúm a zneužitím osobních údajů.


QR kód

Nedávno prohlédnuté

Žádné produkty

Menu

Porovnat 0